nuffy

Saturday, January 23, 2010

Akhirnya....


Finaly.. dapat jugak i beli benda ni .. itupon sebab mixer lama dah terbakar masa wat beday anak2 tempohari.. pastu stock brg2 pon habih... di landa musim hujan.... dengan masalah rumah dapur bocor yg lambat nak selesai.. (laa ni dah ok alhamdulillah)  i pon balik kg lama.... (2kg balik JB jugak) plus ngan cuti raya haji pastu balik ke Trg semula anak2 duduk kg! after 2 weeks balik semula ke kg.... dalam masa yg sama semua order selisih jalan asik kena time kita takde di sini...langsung cutilaa weyy..... bila dah cuti bertambah ligat main game dlm facebook...
dah lama idam2kannya.. dulu hubby taknak belikan sbb menurutnya kena carik yg branded.. baru ok, yg quality.... mmglah betul kot.. bila ada jenama mmg ok tp......... "mahall gilerr tu.....!!! bila nak balik modal???" 'org nak meniaga ni...' takat kitchen aid tu baik takyah.. tu senang nak wat cake jerr  nak uli2 ni takleh... so better amik yg ini  2 in 1 uli boleh cake pon boleh harga pon bolehlaaa tahann tak la mahal sgt.. mintak2 tahan lama sampai 7 keturunan..... hahahaha ..AMINNNNN ni laa yg baru tak baru gak last year lg dah beli tp masih dok tersadai jerr lagik tu, lom guna lg hujung bulan ni mulalaa kembali beroperasi setelah cuti lama ohoooo seronoknyaaa cuti... sampai.. i kena marah ngan costumer... dah tak tahan mau makan pizza..
i pulak sedap cuti lagik....

3 comments:

rapheydhillo said...

Salam Ain,
Brand apa ni & beli kat mana yer? Kitapunya mixerpun dah rosak kena buang dgn hubby.. nak cari baru gak ni..
Yg ain beli ni berapa RMnya?
Byk soal lak..
TQ

ain said...

sorilaa lambat reply msg ni.. saya beli di kemaman kedai yg byk jual mesin cam mesin air tebu, mesin buat mee yg saiz luar biasa dr kedai elektrik.. yg ni size kecik dia ada 3 size 1kg, 3kg n 6kg.. takde brand harga berpatutan dalam 1k jerr.. alhamdulillah wat cake pandan tu guna mixer ni..

rapheydhillo said...

tq..