nuffy

Tuesday, April 12, 2011

Filem CUN Trailer - Maya Karin & Remy Ishak COUPLE OF THE YEAR



Tahun ni cun ni antara filem kedua yang kami sekeluarga tonton kat wayang.... 1st masa cuti sekolah 1st sem RANGO.. oleh kerana tahun ni adalah tahun dah boring nak g kuantan tapi kang g jugak heheh faktor masa kami tgk kat mesra mall jerr... citer rango tu memang tak best langsung cam hampeh boring gilerrr jarangg weyy citer kartun tak best... ok ni nak membebel pasal citer cun...

CUN.. tajuk ringkas jerr mula2 taktaulerr apa maksud tajuk tuhkan... starting pon pada aku.. cam tak best jerr tapi sbb gambo menarik minat anak2 aku tengok lerr dalam hati sure boring nih... tapi citer ni memang best.. aku tak sangka boleh tertarik tengok citer ni watak Manis lakonan Nadia tersangattttlaa membawa kesan dalam filem nih... korang tak caya korang g tengok lerr sendiri... trust me citer ni tak bosan...


kadang2 aku kat umah pon suka ikut dialog2 Manis hahahaha..

1 comment:

Anonymous said...

A man is not poor if he can still laugh.