Advert

nuffy

Monday, April 18, 2011

~Orange Cake With Butter Orange Cream Cheese~


Tayang gambar cake lagikkk... entah bilaa laa deco nak comey ek!!!... ok cake ni orange cake with butter orange cream cheese order ni datangnya  dari kawan hubby... "jibam" entahlaa gelaran kawan2.... nama sebenar pon dah tak tau hehehe.... dierr call kata dia nak cake yang sama cam cake POD tempohhari, dan kalau boleh dia nak cake tu sesimple yang boleh... waaa senang laa keje... 
sejak bila pulak akunyer cake tak simple ek.. semuanya simple2 heheheh


Kalau dia nak cake yang pelik2 sorilaa aku memang tak pandai... takat camni boleylaa...
Korang nak resepi sila redah label, resepi cake ek....

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aeini...wah!dah jadi tokey kek yer?Tahniah ada gak sumber pendapatan tambahan...

aeinio said...

ahaks.. menyambil2 jerr atie

ady said...

AS-SALAM
wahh mabeles KEK tu....mesti sedap ni!!

aeinio said...

wksm ady... sedaplaa kot... repeat order jerr.. heheheh

zacky ~786~ said...

suke kek... suke tgk kek.. waa..