nuffy

Monday, May 9, 2011

ceciter ceciter taging mentaging :P



Sebenarnya dah lama aku dapat tag ni tapi tak berkesempatan nak update... tambahan banyak lagik resepi yang belum sempat diupload hmmm mak masih tak sihatlaa... n sibuk bebeno... cuaca panas laa sekarang nih...
gambar kat atas tu adalah gambar kenangan lama masa penghujung peperiksaan SPM 1992 dan yang mengetagg aku pon seorang kawan lama dan kami sangat teruja berjumpa kembali dalam FB.... pssttt nnt kita dating ek bil.. aku balik JB nnt.

pening gak aku nak jawab nehhhh 


psstt anda di tag .. 

1.Bekas kekasih saya adalah seorang :
ayoyo sudah tak tau berita maaa.. (ada ke kekasih lama!!!???? ahakss.. ;P)

2.Saya sedang mendengar :
lagu Kiss The Rain - Yiruma

3.Mungkin saya patut :
makan jerr ubat batuk tu sampai buntang.. koh koh koh
 
4.Saya suka :
gubah bunga walaupon taklaa cantik tapi sukaaaaa...
 
5.Sahabat baik saya :
ofcoz suami sendiri.. kawan gadow pon dierr jugak!!
 
6.Saya tak faham : 
lalat-lalat ~fly fly    hikhikhik

7.Saya kehilangan :
camera canon kesayangan saya satu ketika dulu.. walapon dah dapat ganti tapi tak serupa.. huwaaaaaa...
 
8.Ramai yg bertanya :
kenapa dengan pipi saya... tanda lahir laaa.... tanda lahirlerrr  adoi!
 
9.Makna nama saya :
"mataku"  :))

10.Cinta itu adalah :
earkkkk butakah, ajaib kah! subjektif kah... bercintalah kerana Allah...
 
11.Saya akan cuba :
tanamkan hasrat perbaiki diri hari demi hari...
 
12.Telefon bimbit saya :
celcom 
 
13.Bila saya terjaga dari tidur :
alhamdulillah... pehtu dah mula pk apa nak bpast arini nak lunch apa nak g mana..???

14.Saya paling meluat apabila :
dahlaa jadi lalat, naik pangkat jadi langau pulak.. haishh!!!

15.Pesta/party adalah :
meletihkan......
 
16.Haiwan yg paling comel :
kucing.... masih lagik ingat dgn si tua dan si toe't yang telah tiada..
 
17.Peringkat umur yg paling menyeronokkan bg saya ialah :
sejurus lepas SPM...
 
18.Hari ini :
gembira

19.Mlm ini saya akan :
teruskan rutin harian...
 
20.Esok pula saya akan :
g wat facial dengan kawan merangkap regular customer saya...

Kepada follower saya yang sudi nak buat tag ni silerlerr... psstt.. jgn lupa link tau!! akhir kata terima kasih buat semua follower dan puanxcomei yg sudi mengetag love u.....

2 comments:

Puan Comei said...

love you too darling.

Puan Comei said...

love you too darling...