Advert

nuffy

Saturday, September 29, 2012

Adengan hebat....

Malam tadi menjenguk along kat asrama.. Pastu singgah jenguk angah pulak camping beruniform kat padang sekolah.. Lama tunggu tapi tak nampak batang hidung dia pon... Byk aktiviti.. 

Abg tercenta ajak balik alih2 dia singgah tengok burger bakar yang kecoh abad ini.. Yang ada satu2 nya burger bakar rawang di kerteh bersebelahan stesen minyak shell..

Ada ayam gunting jugak.... Ayam gunting tu dah pernah makan sebelum ni adik ipar bawa from kajang..

Nak komen lerr nih... Aku beli burger bakar yang biasa.. Ada banyak pilihan klcc, valentino bagai.. Burger daging bakar biasa rm7 plus cheese tambah singgit lagi..
Tapi dapat bekas polistrin biasa degan tisu pon biasa... Yang lain rasa bakar lerr pada aku hanya ada rasa asap ada hangit2 sket tu jerr nothing special.. To be frank tak sedap... Ya itu yang pasti...!!!


Ayam gunting pon biasa jerr tapi mungkin ada yang suka..
Pada aku just ok...
Tahniah malaysia kerana berjaya mengobeskan rakyat mesia termasuk den... Adoiyaiiii...




yang kat atas tu burger daging aku belah dua en abang den makan habis sebijik burger daging katanya susah nak kunyah kasik habis lenguh rahang..




ni burger ayam... blog tak updte pasal malas nak menangkap gambo.., sibuk masuk alam lain.. maaflah kualiti gambo memang tak menawan kalau guna note di malam hari...
aku makan yang ayam ni tak habis.. siap leh simpan untuk sarapan esok.. jangan membazir budget 2013... hehehehe