nuffy

Wednesday, October 31, 2012

Aidil Adha 2012

Assalammualaikum...
walaupun dah lewat nak ucap salam raya Aidil Adha.. tetapi inilah sebahagian gambar raya yang tersnap.. pemaleh ya amattt... tak tauler pesal..!! blog pon dah bersawang!!! sedih wooo... ok pasni saya bagi baca novel free ek...!! nak wat cemana menulis masih belum berhenti sekarang ni sibuk dengan novel ke2 masih belum siap sepenuhnya yang pertama masih lagi dalam penilaian.... kiranya masih menanti dan menanti.. sama2lah doakan saya.. acehhh!!!
salam Aidiladha dari kami sekeluarga, salam kemaafan meskipun hanya merapu sendiri dalam blog sendiri kita sama - sama manusia tentu tak lepas dari melakukan dosa,, saya mohon kemaafan dan keampunan.



hmm ini gambo cheese cake.. kebetulan hari raya haji tahun ini.. jatuh pada beday kami berdua.. yang ke 37thn oooo dah tua dah.. alhamdulillah semoga panjang umur dan murah rezeki.


hmm ini rendang ayam kampung, ada lontong, lemang segera, dan kuah kacang entah mana2 tah gambonyer dalam camera lain kot.. ini pon gambar dari note.. sori ek tak cantekk..



second daya raya buat rojak sendiri sebab ada lebih kuah kacang dengan nasi minyak.. aku rasa ada gambo dalam camera digital sony tuh... sayangnya anak aku yang men camera tuh aku tak tau mana dia simpan kat mana.. dia dah balik asrama.



nota untuk diri sendiri abg kerja malam raya kat kerteh aje wat sebahagian korban di kemboja semuanya diserahkan pihak masjid kendalikan sepenuhnya.. :))