Tuesday, April 6, 2010

cake coklat lagi ibu...??

itulah antara bunyi2 anak2ku...
dah sah2 ibu mmg jual kek coklat dgn pizza jerr... sejak dua menjak cycling ni i mmg maleh sket nak baking2 ni.. haritu wat baked spaghetti (lebihan carbonara spaghetti) pun maleh nak snap gambar... perasan jugak dah lama tak type recipe...


Tempahan kali ini datangnya dr kawan lama masa kerja kat CUF dulu.. 
Pariza a.k.a link
dia dah pernah order sebelum ini tp oleh kerana jauh dia jaranglaa order... 
lately ni dia kerap dtg kertih so dia order utk majlis farewell rakan2 PGB/CUF ramai betul yang pindah randah lately.. ada yg tukar kerja n ada yang di hantar ke mana2 ceruk dunia.. 3bj cake n 1bj lagi untuk adiknya..
dapatlerr yg sebiji cake comel ni untuk anak2 kat umah.. sekejap jerr licin..

2 comments:

mylittlecaliph said...

coklat kek kau buat aku tertelan air liuh.... very tempting!

ain said...

meh jalan2 Ganu...