nuffy

Tuesday, June 29, 2010

June 2010 POD order....

Terima Order lagi dari Petronas Operation Division untuk June 2010

Mula2 mmg nak letak fresh cream dan fresh fruit tp hubby kata nak coklat gak atasnyerr so ikutkanlahh... bila dah siap, "bang dah siap" sambil2 baring sebelah dia yg dok tgk bola yg sebenarnya aku dah nak guling2 gelak dok teringat ayat cinta kawan2 dalam fb dalam "hati ada tamanlah, taman bungalah, dalam hati ada pelangi.. " wakakaka
 ni baru betul dalam hati ada taman, atas kek ada kebun buah buahan yg penuh berwarna warni bagai pelangi hulalalaalalala.....

korang layan lorr gambar ni ek.. ahaks


Serabut lak aku tengok cake ni...

3 comments:

impian cinta said...

dari atas keke tue chantek...sis wat jual kek ke?

ain said...

yup dik....

qaseh said...

nmpak sdpla kak..