nuffy

Monday, September 27, 2010

Hani Batrisyia Beday 24th Sept 2010 ( Edible Image)



 Edible Image untuk birthday gal 'Ica'  (anak saya yang ke3) pada 24th Sept, dah 8 tahun anak ibu...

  
Atas permintaan beday gal, kami makan pizza hut kat kuantan tak celebrate apa2 pon, syahmi pulak baru habis exam UPSR, so tak tau nak jalan2 mana.



acara debab mendebab hubby kata 'aikk tokeyy pizza pon makan kat sini kerr..?' mmg jarang sgt p pizza hut ni sbb dah sokmo makan pizza buatan sendiri hikhikhikhik syahmi kata ibu punya lagi best! cewahhh kembang jap.. lepas kenyang g tgk wayang MAGIKA..... makan pop corn caramel wahhh diettt aku raya2 ni ke lauttttt.... layannnn jerlaaa yg penting anak2 hepi..

2 comments:

me suya said...

suka suya tgk famili bahagia ni
tapi magika sgt best kan..
esok komen la entry suya pasal magika ni. will publish on 7am.. ni baru nak taip :)

aeinio said...

tq me suya... layann jerr citer tu...hehehe