Wednesday, October 13, 2010

amikkk ko .!!!!! nak glemer sangat.....kan????


hmmm tak pasal2 ko menjadi glemer bukan senang2 woo dapat interprem dalam blog aku ni huhuhuhu.... kejadian berlaku ketika kami sekeluarga makan malam kat restoran Mc Donald Kertih nilaa the one n only McD kat Ganu ni... pengubah suaian besar besaran yang telah dilakukan atas restoran ni, masa makan kat dalam tu mmg sejuk gilerr, dah habih makan kami port kat luar sambil bawa cofee... dan shake fries... sedang enak menikmati cofee.. alih2 makhluk ni landing baiknya depan aku betul2 sebelah cofee wohooo saspen yerlaa benda alah ni badan dia berserbuk bahaya tu.. racunn.. pehtu dia cam pening tau pusing2 langsung bertentang mata dgn aku woo aku dah cuak dah langsung bangun dari tempat duduk buatnya dia aim hidung aku nikang wat landing tak kerr haruu. besar wehh rama2 ni... mata dia hitam amatlah menakutkan... 
pehtukan suka2 dia jerr sudah terbang n port cam dalam gambar tu kerusi aku.... dia doklaa kat situkan sampai aku dah nak blah pon dia masih disitu dgn tenangnya... maka tahulah aku isyarat dia tadi dgn renungan tajamnya itu menyuruh aku blah dari kerusi itu haru betoiiii...

5 comments:

ohoeya858.blogspot.com said...

:D wakakaka.. mcm2 adaaa..

Roxy zai said...

dia nak ngorat kau tuh!hahaha

♥ nana i am ♥ said...

rama rama pilih orang gak kak ain.
hehe.kire kak ain ni special gak ape sebab die nak gak datang singgah ^_^

aeinio said...

:)

sebelas said...

wowo....glamer rama-rama tu :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/