Saturday, October 2, 2010

award ke 4 saya




Ini adalah award ke 4 saya sepanjang berblog... saya terima award ni dari WANZI
Seperti biasa ada tugas lorr... kepada WANZI terima kasih banyak2... sebenarnya banyak juga award yg pernah di berikan tapi aku lebih suka yg formal mcm ni maksudnya mereka yg beri award mmg link nama aku so barulaa aku amik kalau tak paham2 jerlaa aku memang segan...

1) write 5 interesting facts about the person who gave u this award

> suka membaca buku2 sejarah.. penyiasatan... komputer dan pelaburan...
> suka masakan pedas dan minum jus oren
> hujung minggu, suka kuar jalan2
> suka melayan komputer
> layan tv tengok chanel discovery and sport
> tiap kali ade pameran jika tiada apa2 keje... aku mesti pegi ke tempat pameran
> suka pelihara ikan...
> tak banyak cakap....
> suka lepak di kedai2 buku...
> minat dalam bidang fotografi
> Tapi tumpuan pada bidang komputer...
(aku copy paste jerkk ni oklaa hobi si wanzi ni.. salam kenal yer wanzi n tq again!)

2) write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

- Nama betul sama cam nama blog AEINI
- Lahir di N9
- Masih berangan nak kuruskan badan
- Tak berapa suka minum susu segar
- Suka gaklaa memasak dan menghias
- Tak suka tengok sepah2 boleh mendatang stress dan marah...
- Tak pandai n tak berapa suka make up (hubby pon tak suka paham2 jerlaa)
- Ofcoz suka shopping maaaa.....
- Dedulu amat sukakan laut.. sekarang hampir muak tgk laut sejak dok kat Ganu ni..
- Tengah suka nak belajar menjahit baju sendiri...


3) pick your most 10 deserving recipients and describe them..

ayooo 10 org harap2 adalah yg sudi terima award ni dan sudi buat entry akan tetapi tiada paksaan... sebab sedia maklum akan kesibukan masing2...
  1.  SINAR RAUDAH
  2. CITARASA RINDUAN 
  3. curlybabesatisfaction 
  4. azatiesayang 
  5. SINAR KEHIDUPAN 
  6. matahatijiwa 
  7. WARNA - WARNA DUNIAKU 
  8. telordibasuh 
  9. assoyfinger 
  10. sarah liana 
dan kepada sesiapa yg sudi terutama follower baru sudi2kanlah terima award ni...

2 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam aeini

terima kasih ya....sat gi ayu buat..nak pi open house kat penggeli....

♥ nana i am ♥ said...

tq kak ain :)