nuffy

Friday, October 14, 2011

layan mata ek.. tempahan hantaran


layan jerlaa ek actually kawan minta tolong aku wat hantaran ni bukan pandai pon... disaat akhir kain ni kena modify balik tapi tak snap gambo.., tema pink n blue.. ikut aku combination colour ni tak berapa lerr aku cuma gubah bunga jerr, bakul dan ribbon tu dah readymade.


yang ni pon sama sireh junjung recycle.. sireh plastik... aku gubah bunga2 jerr bunga pon tuannya dah beli... 


yang ni pon recycle gak... aku cuba cantik2 kan jerr lagi guna pakai apa yang ada (yang dibeli tuan punya)


yang ni pulak aku buatlerr tampal dan ikat ribbon jerr... ferrero rocher itself dah mengancam dah... hehehe


bakul ni jerr yang aku buat 100% ingat tak bakul yang aku spray putih tuh! nostalgianya bakul ni bakul masa aku bertunang dulu takperlaa giliran orang lain lak guna....,  untuk diisikan buah buahan.., aku ingat lagik aku beli bakul ni masa kat tempat kerja one stop shop dulu2.. 14 ~ 15 thn dah usianya dalam simpanan aku.. kawan aku berkenan kat bakul ni.. hehehe


view dekat... hanya dalam blog ni jerlaa yang boleh diabadikan sentimental value bakul nih!... :)

2 comments:

Oh Oeya said...

As salam Aeini.
Wah! Gubahan pulak.. Kreatif :)

*pssttt! nak awin hik3

aeinio said...

ws oya.. weyyy jgn luper jemput...