nuffy

Friday, October 28, 2011

The Zenith 2 ~majlis sekalung budi~


me with din.. huhuhu tua dah hakuuuu heheheh mcm2 kedut sudah nampak...


banyak kali aku snap tapi tetap gegar.. huihhhhh tensen.. harapkan gambo company camera jerlaaa...


gambar pemaleh nak bangun dari tempat duduk..


hehehe mereka itu tidak sedar wa snap picture neh!!!


hahaha dalam lif pekerja..


lif pekerja..


our bed... sebenarnya aku maleh nak ikut sebab anak2 sekolah 30hb ni dah final year exam.. Dini hampir setiap petang ada kelas tambahan.. tapi hubby dah buat muka sedih... yerlaaa majlis diakan... ponteng sekolah gak anak2 aku... huhuhuhu


husband aku tu jangan harap lerr nak pakai kot bagai... dia buat selamber rock dia jerr... mujurlah ada few friend yang macam dia gak hehehe sabo jerlaaaa


 uit.. saper nih???? memang mantap lerr vokal amy nih... n kecik betul orangnya...


inilaa jamuan mata n halwa telinga masa lunch.... dewan tu dah macam dinner dah.. dengan sejuk melampau dan candle di setiap meja aku tak hambek gambo ponn... sebab hati dah risau tinggal budak bertiga tu kat bilik dekat 3 jam... entah hapa jadi tah... sungguh pun telah dibekalkan dengan bermacam makanan n junk food serta netbook sorang satu hopefully depa ok... tak habis lagi majlis n cabutan bertuah aku belahh balik bilik.. tak lama aku naik hubby pulak terpacul.... eh...... naper tak tunggu dia kata boring aku takde... dok dengar amy terpekik2... lepas solat zohor kemas barang kita pon balik kerteh... cenderahati tu pon (digital album) tak bukak2 lagik sampai arinih...

2 comments:

♥ nana i am ♥ said...

nana tertarik menarik tengok muka kak ain..wowwwwwww~ suci murni kalah anak dara ni.JELES!any tips kakkkkkkkkkkk? ;)

aeinio said...

huihhhh.. terkejuttt hakak.. biar betul nana...hiksss... yang nyata sekarang dah nampak tua daaa... byk tanda2 penuaan terserlah... huhuhu