nuffy

Wednesday, November 30, 2011

Chocolate marble n orange Cheese Cake..


Ehem ehem....  huhuhu heaven bila masuk mulut... sesapa pengemar cheese cake pehtu coklat lak.. adoiiii takleh nak citerlaaa... sebenarnya ni resepi cake biasa jerr... resepi kek coklat biasa dan aku tambahkan cheese cake (baked cheese cake recipe jerr ) ala2 marble cake... takde sukatan sebenarnya  mak hentam jerr sooo tak berani bagik resepi kang kalo tak jadikang pengsannnnn nak jawab cemano.. kan kan kan...


kalo rajin korang rikilah resepi yang sudah2 adjust sana sini insyaAllah leh makan dan hasilnya menakjubkan...
nntlah kalau ada kelapangan dan ada masa nak wat lagik aku share resipe ni kalau betul2 ada sukatan yang tepat yeahhh.. tapi mak tak janji tau!!!

2 comments:

fifianggun said...

Ya Allah!!!! sedapnya nampak!!!!

aeinio said...

mmg best fifi