nuffy

Sunday, August 5, 2012

Berbuka buffet ramadhan di al safina kijal..


Askm... Sebenarnya ni juadah berbuka jumaat lepas... Along syahmi balik dari asrama so barulah best nak berbuka diluar bersama2.
Ini kali ke dua kami ke sini.. 1st time dulu dah malam gelap ajerr.. Rasa cam tempat ni terpencil.. Tapi 2nd time datang.. 
Barulah tau restoran arab ni terletak dekat dengan pantai.. Dan ada perkampungan di situ..
Sapa2 yg nak cuba mkn time ramadhan thn ni..

Buffet dewasa rm27... Kanak2 4thn keatas 17... Makanan ala arab.. Ada kebab. Mandy chicken... Tapi... Jgn terkejut eh.. Bukan cam buffet di hotel setiap hidangan ada yg jaga n tolong sendukkan.. Hihihihi
Kalau tanya aku makanan biasa2 ajerr.. Cuma aku paling suka nasi dia.. Yg lain tu biasa aje.. Kuih desert bolehlaa tahan... Tp aku suka gak humus kot nama eh.. chickpeas dgn herbs sedapp gak..
N gambo.. Sorilaa camera gnote ajer.. Tu pun budak2 ni yg snap layan ajerlahh..






1 comment:

Amie said...

sesekali buka puasa di hotel... sedap & seronok!