nuffy

Monday, November 16, 2009

celebrating my kids beday

hmm hari ini jugaklaa my mixer terbakar heheh
celebrate bday anak2 ada 3 biji cake jerr sebb yg satu lagi telah selamat dikorbankan.. aduhaiii sedih sgt sbb tak snap gambar yg telah di potong time2 tulaa camera wat hal nak hang.. pastu sibuk melayan tetamu.. kuih bakar i pun tak sempat snap!.. on that day.. i masak mee hon goreng, goreng sosej, keropok sayur n keropok ikan, goreng nugget, buat kuih bakar n 3 jenis cake.. ajak jiran2 jerr merasa cake free.. selalunya derang kena order.. hehehehe
tak dapat snap gambar selepas dipotong jarak dekat.. dapat yg ni jerr

ni cake kelapa strawberry..
half kg


ni pulak cake warna warni. din anak yg bongsu suka sgt dia kata" sekarang ibu dah pandai wat cake cantik2 din suka.." derang pon nampak suka sesangat makan cake berhias camni.. yerlah jiwa kanak2 hepi.. sbb selalunya i beli cake comel2 yg da siap jer.. celebrate ponn with my famili jerr but kali ni wat sendiri.. jiran2 pon teruja.. cuma mereka berharap i wat chocolate cake tp i wat cake lain laa pulak...
yang ni half kg.


yg ni pulak cake yg paling besar that day.. 2kg semua nama anak2 ada kat situ.. this is blueberry cheese cake.. hampir semua jiran2 dapat merasa n tapau lagik bawak balik.. i'm hepi.. hepi sesangat..  to my kids..
Hani Syahmi (11.Nov 1998), Hani Nur Dini (31. Mei 2000),
Hani Batrisyia (24.Sept 2002) & Hani Naqiuddin (21. Mei 2004)
Ibu LOVE U very much.. and thanx for being my kids dunia n akhirat.. love u!
Hepi Beday alls...

2 comments:

imzouna said...

Wahhhh...meriahnyerr...
Nasib baik ibu pandai buat kek yerr? Dpt byk birthday cakes dlm satu masa!

To Syahmi,
Happy birthday dear...Semoga berjaya dunia & akhirat.

Sama gak lerr utk semua anak2 buah mak long kat sana. Happy school holiday. Tak balik kg ker?

ain said...

tq.. tp taklahlah sehebat maklongnyerr hehehe