Sunday, February 7, 2010

chef wan's book

dah lama sebenarnya beli buku ni last year lagik dah! tapi sampai harini satu hapah recipe dlm ni pon lom cuba lg... actually nak cari buku "nigella" minah cun yg selalu masak kat asian food channel tu.. bila ternampak buku ni teruslaa beli.... belum ada kesempatan nak cuba lagi....

 
actually buku ni keluaran lama chef wan kat cover tu pon dia muda n kurus lagi..


kat dalam ada byk teknik2 siap ada gambar lagi..

2 comments:

rapheydhillo said...

ingat lagi masa first time belajar buat pizza/bun, memang ikut recipe chef wan ni.. dia sgt tak kedekut bagi ilmu.. siap share teknik & tips on roti & pizza. Masa tu dia menulis dlm majalah jelita..

ain said...

chef wan mmg the best chef kat malaysia ni tabikkk him...ops dato' dah sekarang!:D