nuffy

Sunday, March 7, 2010

novel Aisya Sofea

i mmg pantang g kedai buku.. kalau tak majalah, buku masakan /novel aderjerlaaa...
kalau g kinokunia(salah eja kot) kat klcc, boleh berjam2 pon tahan dok dalam tu... 
tapi.... yolah dok sini jauh tu.....
mlm baru2 ni g mesra mall
(dekat jerr dengan rumah) p masuk popular sebab nak carik kamus Along (Syahmi) n 
terbeli 2 buah novel hasil tulisan Aisya Sofea.. i mmg minat kat dia.. 
rasa2nya dah 5 atau 6 novel dia yg dah beli n baca yg ada kat umah ni 4 aje
yg lain tu tak tau g ceruk mana ada yg pinjam tak pulang 
or entah tertinggal kat mana2.. 
Nur Dini pon ikut baca jugak... biarlah cerita cinta pon.. 
saya suka... suka sangatttt...
 pada i hasil tulisan aisya sofea ni.. mudah, ringkas dan senang difahami... selain mesejnya sampai kepada pembaca..

2 comments:

jeylany said...

salam... bila tulisan novel boleh siap???.. eheheheh
cadangkan baca novel judul aku ada kamu karya lily haslina nasir...
kalau ada masa leh turun KL 19 hinggga 28 mac ni.. ada KL international book fair 2010 kat pwtc....

ain said...

hehehe dah lama sgt jd pekasam.. kadang2 terfikir nak bg baca free jerr novel tak siap tu..