Advert

nuffy

Thursday, May 20, 2010

Ezan Teachers Day order

Biasalah mek tengelam timbul ni.. hehehe sekarang dia dah dok kemaman so jauhla dah..  tp yerlah dah namanya pelanggan dia senang berurusan dgn aku samalaa jugak dgn aku senang dgn dia... ni mmg antara cake peberet dialorr... dia order kali ini untuk sambutan hari guru sekolah anaknya cake ni just a give utk cikgu kelas anaknya..
photo dan gambaran yg biasa.. layannn jerlaaa ek!

2 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

kek tu penuh ngan coklat eh? adoi..sedapnyer..leleh dah air liuq ni menikmati sambil membayangkan keenakan coklat...huhu

Tn.Punya said...

sedapnya..nyam2..

tengok sini
Tips dapatkan trafik ini aku dapatkan dari blog sahabat kita digengblogger, jika inginkan trafik yang mantap baca tips disini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html