nuffy

Tuesday, May 18, 2010

POD monthly celebration (April n Mei 2010)


Selepas ada masalah komunikasi hari tu barulaa kali ni depa order... actually thn ni budget macam kurang firasat saya dah takde budget kot thn ni... tp rupa2nya ada.. mereka celebrate 2bulan sekali... Kali ini mereka order 2biji cake! hmm... takde idea jd cake yg biasa jerlah... lagipun under budget so tak dapatlah nak bg yg kaw2...


This is chocolate moist cake 1.8kg



Orange butter moist cake 2.8kg  (fresh cream n orange filling)

masih lagi tak berapa pandai on deco... n masih takde masa nak p belajar... anyway.. me percaya practise make perfect!

3 comments:

nabilah_2908 said...

cantik cake orange tu.. :)

takpe la..lama2 nnti sure pandai.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
LAUK MASIN = NAK KAHWIN

ain said...

tq nabilah... hehehe 'laukku cukup masin..'

Alien Hijau said...

giler best tgk kek tu....brp ea kalau nak order?