Advert

nuffy

Monday, May 3, 2010

SLIMWORLD - TERJEBAK SUDAHHH


Nampak tak gambar apa tu.. ya... me <---- dah terjebak dengan SLIMWORLD..
itu my appointment card


nampak tak tarikh bila tu.... aku dah start wat rawatan pada 13/2/2010 setakat ni baru dapat jalani 5 rawatan... nnt i bgtau apa treatment yg dah pernah aku wat dengan 
slimworld ni...

5 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam..

wow, nak tanya gak nie, ada nampak perbezaannya tak?..

mcm bestlah

Faizah_Haris said...

uwaahhhhhh!!! ni yg i jeless nieee...x ajak pownn...hukss3....ceta laaa plss3

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hai.. teruja nak gi slimworld..hubby dah offer nak suruh pi, tp tak tau la nak pergi ke tak.. boleh tak cerita lebih detail, pakej, dan harga.. tk

ain said...

to ct rohayu.. mmg ada nampak perbezaan...
to faizah n cik puan mimi do e'mel kalau nak tau keterangan lanjut... tak best pulak nak bgtau prize kat cini...

Mohd Sukur Ibrahim said...

pasni slim river la kamu..hehe
boleh jd duta ni...