Advert

nuffy

Sunday, July 18, 2010

cream SlimWORLD

akhirnya aku termakan pujuk rayu gak, beli cream ni.. harga... malehlaa nak cakap.. rasa cam tak logik jerr.. huk huk huk.. tp cream ni ok dia taklah panas sgt, mula2 sejuk pastu warm dan mudah berpeluh.. mula2 kena sapu cream no 1, peh tu no 2 n last no 3. each cream di sertai dgn urutan.... yang bestnnya cream ni takde bau yg teruk so mmg tak seganlaa kalau nak pakai...

5 comments:

A D I A said...

oo produk ni la kot ziana zain pakai tu. takde bau, kalau org pas pantang kena pakai krim halia/sireh bagai tu memang la bau tapi sedap satu badan kan.

ain said...

ha'ah... yerlaa tu kot zz pakai benda ni..

rapheydhillo said...

ni klu tak kurus tatau le ;-)

ain said...

tulerrr.. hehehehehe

Anonymous said...

saya pun pelanggan Slimworld...rasa tertipu sangat. dahla krim tu seribu lebih. pakai tak sampai @minggu dah licin..result tah apa2...menyesal dan takan pergi dah. service mcm bodoh saja. mahal...dan tak berbaloi!