nuffy

Saturday, July 17, 2010

9 keping pizza

Hari Rabu yang lepas menyiapkan 9 keping tempahan pizza 4 keping mushroom pizza n 5 keping sausage pizza sepetang dok kat dapo tu takyah sauna dah berpeluh mengadap oven huhuhu.. gambar kat atas tu pizza tuk Rjuna versi garing (mushroom pizza)
yang ni pulak sebelum di bakar.. minta maaf sebab ada yg bg komen last pizza entry tak sempat nak jawab so jawab kat entry ini.. cara2 topping akak mmg tak sempat nak amik gambar step2 topping.. biar citer kat sini mula2 sapu sos atas dough kemudian tabur cheddar cheese kemudian letaklaa apa yg kita suka, cendawan, sosej,  pastu letak mozarella cheese dan tabur pula hiasan kat atasnya mcm buah zaitun hitam, nenas dan capsicum..
ni jerlaa gambar yg berjaya di ambil pada hari tu mmg tak laratt.. kepada yg mungkin inginkan resepi boleh click all-about-aeinio-pizza.
lastly tq buat Ani - 5 order sosej pizza
Mimi, kak gayah, Juna n Norizan
tq again 4 your support!