Advert

nuffy

Sunday, September 19, 2010

Mr Bean kat Malaysia..


hahahaa... rata - rata masih bercerita perihal raya... semasa sibuk beraya en suami terpandang kereta ni kat higway seremban - kl, kami menjengah keluarga di sana... laju wooo... dia potong ikut kiri lagik... sempatlaa snap gambo... sebijik cam kereta mr bean...


gereklaaa bro ni...

5 comments:

Kuman Chaos said...

nasib baik dia tak letak penyelak magga kat pintu driver.. alau tak sure Mr bean punya dia curik.. :o)
kumanx latest entry

Fyzal said...

hehehe. entah2 mr bean yg tgh drive tu.

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak dan selamat hari raya.
akak memang tak galakkan anak-anak tgk mr bean sgt..tak suker dgn lawak mr bean

GRuNGe said...

Wah, macam tau jep dekat mana. Highway NKVE atau dekat Giant Putra Height ni. :P

aeinio said...

:)