nuffy

Monday, December 20, 2010

Pak Rashid order..


salam... dah lama ek, tak post entry cake... memang busylaa lately.. anak2 ada kat rumah kecoh satu rumah....  takperlahh tinggal lebih kurang 2 minggu jerr lagi dah nak buka sekolah... alhamdulillah juga Syahmi di terima masuk sekolah berasrama di Darul Bayan Akademik & Syariah... dia tak dapat amik hafazan, walaupun tak dapat, semua pelajar di sana diwajibkan hafal surah2 penting (>< 10 surah) termasuk surah Yassin...., better than nothing ye tak?


Berbalik pada cerita cake ni.. this is chocolate moist cake 3++kg, diorder oleh regular costumer, Pak Rashid khas buat his beloved wife on her birthday!..... dah veteran pon masih lagi ingat nak belikan cake dan wish birthday isteri.. camnilaakan...  caiyokkkk!! terima kasih tak terhingga atas kepercayaan... dan kesudian menempah cake dengan saya hampir 2 tahun ni... thanx again..!!... doa saya semoga kebahagiaan anda berpanjangan....

4 comments:

♥ nana i am ♥ said...

kak ain~ terlioq laa tengok cake ni kak ain.yummmyyyy~!nak jugak..aihh bila laa boley datang jerteh rase cake sedap nih ^_^

♥ nana i am ♥ said...

* kerteh.hehe~

aeinio said...

bolehlaa nana.. bukan jerteh tau.. kerteh :)

♥ nana i am ♥ said...

typo laa pulok kak ain..hehe~ ;D