nuffy

Thursday, June 23, 2011

Strawberry Cake ... n Water Mark gift....


Setelah sekian lama bertapa.. hohoho bertapa... hehehe sebaik sahaja menjalani operation on 1hb June 2011 tempohhari, aku melalui hari2 berpantang sampai nak bukak blog pon malas.. baca jerr nak type pon alahai sempatlaa balas komen tu jerr yg termampu...


sebenarnya aku dapat hadiah dari seseorang kawan istimewa sempena hari ibu tempohhari tengoklaa berapa punya lama daaaa... semuanya due kesihatan aku yg tak berapa nak sihat.... majuks dah kot kawan aku tu..... disebabkan aku tak berapa nak sihat otak pon lembabs nak duduk lama2 pon aduhaiii masa aku byk terbaring jerlaa n tengok tv!!


water mark cantik molek ni pemberian kawan sekolah dulu... katanya "pasni letak gambo kena ada water mark tau!! tak mo takde...!!!" cayang ko Bella sayang ko ketat ketat.... insyaAllah nnt kita jumpa sekiranya umur panjang...


Hmmmm inilah hadiah hari ibu paling bermakna dari seorang teman... disamping hadiah dari anak2 bunga dan ucapan ringkas from along, key chain from angah, cawan kecik vantage dari ica dan kek dari Din.. biarlah itu semua jadi ingatan untuk ibu... yang paling kelakar sekali biasalaa mestilah si Din dia balik rumah bawak kek hari ibu pastu dia kata "cikgu kata boleh bayar duit esok.." dia beli kek hutang woooo nak pengsan aku gelak... "duit belanja din tak cukuplaa ibu... nnt ibu bg din duit ok..." hahaha aku gelak guling2...
Ada hati nak belikan aku kereta BMW tau...!!! " nnt bila din dah besar dah banyak duit din belikan ibu keta bmw tau!" ... 'ibu dah tualaaa din.., din beli untuk din jerlaa ibu tumpang naik jerr bawak g pasar boleh..?' "tapi din nak belikan keta ibu jugak..." aku sengih jerlaaa... dalam hati terpk dia beli kereta kang aku lak yg kena bayar haaaaa?????? gelak lagik hiks....

2 comments:

Puan Comei said...

terharu ni... sob sob sob

aeinio said...

nak keta BMW tau.... ada hati tu...!!!