nuffy

Saturday, August 13, 2011

Asam Pedas Ikan Parang n pizza rentung hiksss - iftar 13


asam pedas ikan parang.. menu berbuka tadi nak resepi tengoklaa http://aeinisugar.blogspot.com/2010/11/asam-pedas-ikan-parang.html


aduhaiii lenguhnya tangan nak menaip masak mcm2 sket arinih..., biasanya masak lauk jerr n kuih beli wat air pon balik2 sirap selasih, sirap laici. oren sunquick dengan garam rehidrasi, buahan dalam tin tu jerlaa ulang2 tapi yg sedap kat tekak aku memang sirap selasih laa... shur lak mesti nescafe panas atau milo atau kopi.. huhuhu giler kopi susu segar suam atau susu sustagen vanilla tuk budak2 nih...


leka ngadap game kat fb, pizza sudah terlebih masak sudahhh rasa.. ofcozz sedapppp... garing2 gitu..

4 comments:

Aini said...

kite pun buat pizza untuk berbuka tadi...hehe

aeinio said...

hehehe sama lerr kiterrr

CikNaa said...

akak.. bole bg resepi asam pedas tu takkk? suami ciknaa suke sgt mkn..tp tak reti smpai skrg..mesti xsedap :(

aeinio said...

salam ciknaa thnz sbb sudi singgah.. n sorilaa lambat reply msg maklumlaa poserr sedap dok landing depan tv n byk sgt hal remeh temeh nak diuruskan.. nak resepi click link yg kaler merah tu ek.. resepi yg sama jerr... :)