Advert

nuffy

Sunday, March 4, 2012

Hantaran Fiza


dah tak lama dahh adik ipar yang bertunang dulu tu nak melangsungkan perkahwinannya.. kalini dia nak simple jerr 2 bekas jerr tak mo banyak2 satu bekas untuk isi coklat dan satu lagi untuk isi kain pelikat dan sejadah..


dia nak simple jerr... peach colour.. aku pon bukan ada banyak idea buat sekadar yang mampu inilah ajer hasilnya.. puas mencarik peach colour agak susah sebenarnya sebab di terengganu masih kurang pilihan kedai2 sebegini  yang ada pon masih banyak barang yang tidak terkini macam stock lama dan tak memenuhi citarasa dan kehendak aku, ada banyak benda yang takde payah nak match... bila tak banyak pilihan harga pon takde pilihan gak lerr...


ini ajerlaa hasilnya yang dapat ku buat... tapi ni bekas kosong jeerr isinya tunggu hari langsung ek... cuci mata dulu....

2 comments:

kakyon said...

simple n sweet..

aeinio said...

tq kakyon... :)