Sunday, February 7, 2010

moist chocolate cake


Last saturday... terima order dr pak Rashid.. dah few time jugak dia order.. tp mmg cake coklat ni jd kegemaran kot.. dia nak 2kg cake.. sebab baru jer mula balik ni.. tak pasan pulak kotak cake untuk 2kg sudah tiada.. aduhaii.. dah le masa pasan tu hari jumaat semua kedai tutup ma..... mujurlaa atlast semuanya di tanggung beres..!

bila ada order sebenarnya secara tak langsung i'm hepi.. tp debarannya tetap ada walaupun dah byk kali wat cake yg sama....
sehari suntuk mencari kotak.. fuhhhhhhh.. rasa cam nak wat kotak sendirik jerk...

2 comments:

rapheydhillo said...

Ain,
cantik kek ni.. sayapun ada gak amik order sikit2, tp but deco memang fail. Rasa cam nak amik kelas je..

dhill

ain said...

hehehe sama laa kita.. deco mmg fail.. masih belum ada kesempatan lg nak g kelas deco.. layann minat jerrlah..