nuffy

Sunday, May 9, 2010

against order from Ezan

mcm biasalaa mek ni tenggelam timbul... 
alih2 kang muncul jerlaa order.. i paham sangat dia busy dgn umah barunya.. 
maklum jerlaa baru pindah.. mcm2 yg nak kena buat... 
i pulak meniaga entah hapa2 boleh bungkus kalo selalu mcm ni.. 

masa dia order tu i mengalami sakit kepala yg teruk gak laa 
sebab musim panas sekarang ni.. panas woo air paip ponn panas.. 
nak basuh tgn kat sinki pon panas... 
dapat sms tgh mamai.. 2 hari kepala berdenyut2 bantai tido jerlaa..
bertambah pening bila tgk bil letrik boleh pengsan! rm 533.. berapa sen tah... 
hampes TNB! TAKDE TUNGGAKAN TAU!

dia order 2 bj cake den buek 1 jerr.. mujurlaa dah menjadi kebiasaan buat xtra utk anak2 yg sama jerr saiz.. n mujur jugak Ezan ni the only one customer yg boleh give n take.. 
mudah berurusan dgnnya... 
alhamdulillah dikurniakan kawan camni.. so legaaa...

layannler yerr gambar cake yg similar.. kalau boring tutup mata ek.. hehehe


2 comments:

velasrizal said...

namapk sedap kek ni..buat sendri ke

Mati Akibat Belut Bersarang Dalam Dubur !

ain said...

yup buat sendiri... n jual jugak