Advert

nuffy

Monday, June 14, 2010

Grilled Chicken Chop????????!!!!!!!! lain yg order lain pulak yg dapat...


Cuba korang perhatikan betul2 menu ni... apa yg korang nampak..?? ni bukan my homecook ttp ni kami makan kat salah satu restoran yg agak terkenal laa, takyahlaa aku sebut kat sini... gaya boleh tahan laa ala2 hotel punya service.. tapi... hancur! maybe sesetengah individu mmg suka jenis chicken chop deep fry camni.. but anak2 aku kurang suka so bila order mmg kami betul2 makesure 'grill' chicken chop n not deep fry chicken chop si tukang amik order muka confident 'yes',  kami pon takdelaa nak agak leh dapat camni... since kat dalam menu mmg derang letak grilled... tunggu punya tunggu dahlaa lambat gilerr, byk lalat lak tuh! alih2 sampai rupa camni pastu lain sauce yg kita mintak lain yg dapat.. sgt sakit hati... so kita komplen laa.. kami order grilled not deep fry plus sos pon salah... kena tunggu lagi... atlast we dapat this.. dgn muka sgt2 confident... korang leh agak tak pemende yg derang ni buat... depa dah goreng pastu dia grilled pulak... so aku ckp ngan anak2 aku jgn byk songeh lagi makan jerlaa...


apa ek perasaan bila lain yg kita order lain pulak yg kita dapat...

2 comments:

missxidi said...

mmg menci!
huhu.lagi plak kalo tgh lapar n nak sgt mkn mende yg dah lama xmakan.
pas2 mahal plak tuh.rasa xnak bayar je kan.
saya penah blah je g kdai laen.
geram kat org2 kedai tuh yg xphm bahasa.
nway xyah la wat word verification unt submit komen.ramai xsuka n xjadi tinggalkan komen nnt =)

ain said...

yerlaaa akak pon tgh belajar mmg lecehkan ada word verification tuh..!

tulaa bila jadi camni rasa nak mencarut kat situ pon ada gak.. hampehh..