nuffy

Tuesday, October 19, 2010

Basic Foundation Tutorial...



coach aku dah marah asik skipped cycling... "sekalang hujan maaa..."  lagi dia marah katanya "macam2 alasan lerr... ituari panas takut muka belang laa macam2,!! kali ni takde daaa... abg balik keje make sure dah siap! n jalan... jangan macam2"  huhuhuhu... aku dah takut..... petang tu ajak dia g guardian kat mesra mall seumur hidup aku tak pernah beli bendalah ni foundation, concealer bagai... aku ni dok ingat2 laa kalau pakai foundation ni bolehlaa kurangkan 'kebelangan' kat muka ni... selain cream spf yg lain.....  dah beli ok DONE..!! masalah eh aku tak tau cara pakai yg betul.. seingat akulaa aku pakai foundation ni masa kawen jerr dulu mak andam yg pakaikan... peh tu takdolaa doh!! apa lagi you tubelaa jawapannya... tadaaaa.... korang layann ek.. aku dah paham dah esok aku praktikkan sbb tadi dah pakai oklaa gak tapi bila dah tgk tu barulaa paham cara yang betul..

4 comments:

Kuman Chaos said...

cycling mmg best.. tapi kena consistent..kuman "Windows Live Writer.." Entry

aeinio said...

yelah tapi akak mmg tak consistent huhuhuhu takat ni adelahh 3 hari tanpa miss dlm jarak 20km

GaDis CoMeL said...

pegi keja, tak pakai bedak pun, ini kan pulak foundation.hehe.

aeinio said...

samalorr.. ni baru terhegeh2 nak belajo