Advert

nuffy

Sunday, November 28, 2010

award ke 5 saya daripada Awien dan Mat Gebu


Thanks kepada awien dan Mat Gebu (tiffinbiru) yang sudi bagik award cantik.... rasa2nya blog ni simple2 jerr... taklaa cantik sgt... tapi hepi2 sendiri sudahlaaa... untuk awien maaflah sebab terlambat... sebab seronok beraya kat kg.., sampai mlm tadi baru berkesempatan menjengah blog, ni award ke 5 yang saya dapat sepanjang berblog setahun lebih ni... tq again... 
Sebenarnya entry ini dah pun di keluarkan semalam... akan tetapi hari ini dapat lagi award yg sama dari blogger otai lagi femes..., sapa lagi kalau bukan Mat gebu yang teror memasak dan gambar2 masakannya begitu menggoda.  


1)Berikan Satu NickName Untuk Saya..
  Ain

(2)Ucapan Pemberi Award..
Terima Kasih tak terhingga bila dapat award camni.., terasa juga diri dan kehadiran blog ini dihargai...

(3) Berikan Nama 6Fav Artis...Artis / Group..Yang Korang Minat 

- Aizat
- Fauziah Latiff
- Maher Zain
- Anuar Zain
- Sofea Jane
- KRU


(4)Tag Award Ini Kepada 10 Blogger/Follower...

- teringin nak bg semua akan tetapi ada yang kena......

3 comments:

izahdaut said...

eh eh...saya dpt award..thank... dapt award lagi...tpi dah dpt dah baru ni..apa pun thank yee

matahatijiwa said...

salam kak...ma kasih ekk bg awrad..nnti sya amik..:)

sekamar rindu said...

salam...


memng cute award tu.....

follow..