Monday, November 1, 2010

POD October order.






hubby yang tolong snap photo2 ni.... mujur sempat... aku dah tak menang tangan dah! masa pihak petronas dtg ambil cake..., aku tengah terhegeh2 lagi susun buah limau atas tu... dan masukkan cake dalam kotak.. huhuhuhuhu


 2 keping pepperoni pizza dan orange moist cake with buttercream frosting


sejak akhir2 ni depa asik order orange cake ni jerr... kena kot dengan selera.. apa2 pon terima kasih POD..

9 comments:

Mak Peah Bini Sood said...

mungkin enak sgt kek tu...kmok tgk pun geram arr

**NuJie** said...

menggoda tul kek oren tu...
cantik licin buttercream akk..jeles!

aeinio said...

-kak mok.. resepi ada tu.. hehehe

-nujie.. akak pon tgh belajar lagilaa.. tapi gambar gelap.. tak pro lagik..

sebelas said...

menariknya kek tu :D

♥ nana i am ♥ said...

kak ain kalau ade rezki nana sampai kerteh, kak ain please invite me to ur place :D waaaaa~ sangat² tak tahan tengok recipessss kak ain.tidaaaaakkkkkkkkk~!sedap sangat!

Rahimah Ramlan said...

bahagianya tgk makanan2 tuuuu..sampai meleleh2 air lioq nih..huhuhu~

uNa da wiTch said...

pizza tuh pizza tuh !

nak jugekkk . waa
eheh

teruja tgk belog nih .

wan muhamad said...

sedapnya tgok kek2 tu huhu lapar la plak rasa nak ngap jew

aeinio said...

tq semua.. :)