nuffy

Saturday, November 6, 2010

TAGG

Minta maaf kepada yang men"TAG" saya.. kerana kesibukan maka terlewatlah sikit saya buat entry ni.. sebenarnya sebelum ni ada yang dah tag, akan tetapi saya terlepas pandang... i'm so sori...

Thanks kepada http://adhatine2.blogspot.com untuk assignment ini. Jenuh dan pening laa jugak... tapi cuba buat yang terbaik.

Assignmentnya....

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you

  1. nama penuh saya sama cam nama blog ni.
  2. anak sulung dari 3 beradik yang kesemuanya perempuan.
  3. 13thn mendirikan rumahtangga, semoga terus kekal bahagia keakhir hayat. aminnn
  4. suka jugaklaa memasak... yang senang2 jerr
  5. saya antara pasangan dibumi Allah ini yang sama tarikh lahir dengan suami, yelah kami sebaya..!!
  6. anak saya 4 orang 2 pasang, 2 lelaki dan 2 perempuan.
  7. sedang dan masih berusaha nak turunkan berat badan supaya dapat berat ideal
  8. saya berdarah kacukan jawa & melayu... hehehe.., opsss lupa plak nenek sebelah mak saya asal bangsa cina.
  9. tak suka sepah2 buleh hangennnn tak hengatttt
  10. suka makan coklat dan ais krim.
  11. suka nak tau pasal diett sihat...
  12. suka dengar lagu2 dari fauziah latiff
  13. suka berbasikal jugak...
  14. suka gubah bunga walaupon tak laa cantik sangat..!!
  15. mula berblog kat yahoo 360 tahun 2007
  16. blogspot bermula sejak july 2009
  17. tak suka orang paksa buat 'mlm' hangennnnnnn!!!
  18. suka no 7 tak tau apesal..???
  19. saya berzodiak scorpio.
  20. kadang kala laser gak... khas untuk org yang tak reti baser...
  21. sedang belajar tajwid Al Quran..., banyak salah wooooo
  22. rimas bising2 kang aku boleh jerit suruh budak2 diam...
  23. tak suka jammed.
  24. dulu suka kucing skang macam tak berapa nak suka pulak.
  25. suka gaklaa hias rumah ikut mood!
jangan lari ek... silalaa buat assignment ni...
  1. http://blogfaizs.blogspot.com/ 
  2. http://bluediamondfaizah.blogspot.com 
  3. http://azatiesayang.blogspot.com/ 
  4. http://izahdaut.blogspot.com/ 
  5. http://aliaharyanie.blogspot.com/ 
  6. http://dayangjack.blogspot.com/ 
  7. http://yatiememories.blogspot.com/ 
  8. http://beloghamsini.blogspot.com/ 
  9. http://lendanuar.blogspot.com/ 
  10. http://noraini-ibu-manja.blogspot.com/ 
  11. http://kaksma.blogspot.com/ 
  12. http://aziancollections.blogspot.com/ 
  13. http://kurniaanmu.blogspot.com/ 
  14. http://mrskellywalther6969.blogspot.com/ 
  15. http://honeyamour02.blogspot.com/ 
  16. http://telordibasuh.blogspot.com/ 
  17. http://ceriteras.blogspot.com/ 
  18. http://www.cikgudahlia.com/ 
  19. http://mwdah.blogspot.com/ 
  20. http://www.anastasyea.com/ 
  21. http://mama-hawa.blogspot.com/ 
  22. http://kualiburuk.blogspot.com/ 
  23. http://inumatin.blogspot.com/ 
  24. http://wwwmamahomeschool.blogspot.com/ 
  25. http://ummiaffaf.blogspot.com/ 
alhamdulillah.. selesai sudah... harap2 mereka sudi selesaikan assignment ini namun tiada paksaaan disini.. dan terima kasih.. 

10 comments:

faizah said...

he3..dah pernah buat la tag ni..so,kene buat lagi ke?he3

aeinio said...

faizah.. tak buat pon takpe.. kalau nak buat lagi.. orait gak.. tapi takyah lor...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

aeinio..

bab tag dan award niekan..memang memudahkan kita mengenali antara blogger yang lain..

rasa dekat gitu...

aeinio said...

yup! betulllah ayu....

honey amour said...

dah buat dah....heheheh :)

aeinio said...

tq honey

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ain..nanti atie ambik yer..fuh!berpeluh gak nk jwp soklan2 nih!

aeinio said...

tq atie

Aini said...

akan dibuat sedikit masa lagi.. terima kasih tag sy =)

azian said...

Aeinio,
Salam, Tq follow saya dan seterusnya tag saya. Ada masa nanti akak buat yer skrg ni tgh bzzzzzz.....