Advert

nuffy

Saturday, January 14, 2012

special request....;))


salam sayang semua.. salam 2012.. masih belum terlewat lagi kiranya mengucapkan selamat menyambut tahun baru untuk semua... biasalah.. bila dah masuk tahun baru yang peningnya di awal2 begini kesibukan dengan perancangan masa setelah sebulan bercuti.. dah mula naik sekolah... tinggallah omak sorang2 kat rumah...


ok ini order pertama untuk tahun ini... ianya adalah coklat moist cake dengan rich coklat kastard..  dari teman blog yang bertegur sapa hanya di blog dan fb.. huhuhu bila laa agaknya dapat berjumpa... tq nana... dan amat senang sekali deal dgnnya..


mulanya nak buat surprise cake.. tapi kesudahannya penerima dan penghantar dua2 yang surprise.. hehheh sbb tak kenal... husband yg jadi mangsa... selepas akak sakit around June 2011 temphhari memang dah lama stop dari mengambil sebarang order... tahun ni baru nak active balik...
oklah.. berbalik pada cake.. it's a birthday cake untuk seseorang yang amat istimewa dihati nana.. became part of her life... "separuh nyawa"...  sudah tentulah tunangnya.. n thanx alot sebab nana sudi order cake ni... insyaAllah kalau ada di kerteh bolehlaa kita jumpa...


lastly.. hepi new year.. maaf jika banyak tersasul kata sepanjang saya berblog dan harap masih ada yang sudi menjadikan blog saya teman setia anda semua.. tq again....

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat tahun baru buat kak aeini skluarga..

kalau kita dekat ayu pasti order kek ngan kak. 15 hb, 17 january, 31 hb birthday family, tu belum termasuk suami ayu 1 january y lepas..
sure ayu order ngan kak...

kak, dah join segmen bloglist ayu??
tinggalkan URL ya, harap berminat...pi ke entry

http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/01/pemberitahuan-gubar-bloglist-entry.html

aeinio said...

tq ayu.. dah lama join segmen2 nih... jap kang agak terjah..

Citarasa Rinduan said...

kak, ayu delete semua ruang bloglist ayu, tahun 2012 ayu sangat sibuk disiang hari,
update dan BW dimalam hari., tu yang ayu open semula ruang bloglist CR buat kawan2 y berminat sahaja...

thanks ya kak, sbb join..
muahhhhhhhhhh

aeinio said...

mmuahh 99x...

♥ nana i am ♥ said...

ehhhh~ nana malu laaa kak aeni ;)) panas muka bila baca entry ni..hehe.anyway,TQ somuch kak ain+husband..nana pon rasa takde masalah nak deal ngn akak..senang!nana takot jugak kalau susah2kan akak haritu.insyaAllah next time boleh order lagi :)

** nana tengok nampak sedap sangat chocolate cake ni tapi en tunang cakap SEDAPPPPP!TQ TQ TQ TQ TQ TQ kak aeini..hugssss~!

aeinio said...

tq ek nana.. hugs jugak..:)